18-10-09

oefencross HAC in Torhout

Hallo!

Vandaag (zondag) stond de oefencross van mijn club Houtland atletiek op het programma. Dit is traditioneel mijn eerste cross van het seizoen, weliswaar eentje om te oefenen en eentje die iets korter is dan alle andere crossen (slechts 4000m).

Na slechts twee weken training verwachtte ik nog niet veel en nam dit gewoon mee om wat ritme op te doen en al eens wat dieper te gaan. Ik bouwde dus ook helemaal niet af naar deze oefencross.
Rekening houdend met die zaken kan ik wel tevreden zijn over mijn prestatie. Ik werd tweede na een onklopbare Helga Sibick die een ruime voorsprong had. Het werd dus vooral tegen mezelf lopen en dat vind ik niet zo gemakkelijk. Je laat snel je tempo zakken, en zeker en vast als er niet direct een dreiging komt van achter je. Een geslaagde training dus!

Bedankt aan alle supporters die aanwezig waren in Torhout!

Nu wordt het terug een paar weken en weekends verder trainen om dan hopelijk binnekort sterk voor de dag te komen!

 

Véle cross-groetjes,

Charlotte  : )

22:42 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

06-10-09

start van het winterseizoen!

Goeiedag!

Zondag stond weer de eerste afspraak om te trainen in Zottegem in de agenda. Dit betekent meteen ook de start van mijn nieuwe seizoen, het cross-seizoen. Ik deed voordien enkel duurloopjes, heel rustig en weinig.
Nu is het tijd om er terug in te vliegen, want de eerste crossen zullen er snel zijn!

Ik kan jullie al vertellen dat mijn eerste cross er eentje zal zijn om er terug in te komen, nl. de oefencross van Torhout op 18 oktober.

Voor mijn vriend Stijn is dit een heel belangrijke week waarin hij aftelt naar zondag: de marathon van Eindhoven vindt dan plaats. Hij trainde goed en is erg gemotiveerd en dat doet me geloven dat hij er een goede prestatie kan neerzetten. We duimen allemaal voor Stijn op zondag om 11 uur! :)

véle groetjes,

Charlotte Vandewalle

11:02 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |