24-09-09

tussen rust en trainingen...

Goeiedag!

Ondertussen al bijna twee weken na het BK beloften!
In die tijd bleef het erg kalm op gebied van trainingen. Ik kreeg van raymond immers relatieve rust tot begin oktober, want het werd een zware maand augustus en (begin) september. Ik duurloop nu enkele keren per week (in de veronderstelling hier dat 'duurlopen' ook een werkwoord is!) en voel dat mijn benen iedere keer fris zijn, wat natuurlijk vanzelfsprekend is als je in rustperiode zit hé =). Daardoor moet ik mezelf er af en toe op wijzen niet te hard te willen gaan tijdens de duurloopjes en alles ontspannen af te werken!

In tussentijd is ook de start van het nieuwe academiejaar gegeven; Ikzelf zal dit jaar het 3e jaar Handelswetenschappen tot een goed einde moeten brengen! Het jaar is alvast goed begonnen in Gent, we zien het zitten!

Dit weekend ga ik mee met Stijn naar Almere waar hij een 30km loopt. Ikzelf loop er de 15km en doel op een tijd rond het uur. Ik zit nog altijd in een rust^periode, dus hélemaal voluit mag ik niet gaan hé!

Verder kan ik jullie vertellen dat ik al erg hard uitkijk naar die eerste crossen! Vorig jaar viel mijn cross-seizoen serieus in het water na mijn (zoveelste) ijzertekort. Ik heb dus wat goed te maken!

groetjes,

Charlotte

15:57 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.