01-07-09

Terug van weekje Mallorca en geslaagde examens!

Goeiemorgen iedereen,

Vandaag was ik vroeg uit de veren, want de uitslag van mijn examens verscheen op het internet. Het werd bang afwachten, want ik had al een 8 voor wiskunde uit het eerste semester en ze vertelden me op school dat dat niet meer delibereerbaar was. Ik hoopte dus dat het enkel bij wiskunde zou blijven.
Mijn puntenblaadje maakte me erg gelukkig; voor dit semester ben ik er voor alle vakken door, vrij goede punten zelf en het liet me ook weten dat ik uiteindelijk dan toch gedelibereerd ben voor wiskunde en ik dus géén herexamens hoef af te leggen in de vakantie. JOEPIEEE!

Sinds zaterdag zijn Stijn en ik ook terug van een weekje Mallorca dat erg goed is meegevallen. Lekker warm weer, mooie stranden, gezellige terrasjes, lekkere cocktails, veel waterpret, een lieve reisgenoot en heerlijk eten zorgden voor een geslaagde vakantie.
We lagen er niet de hele dag aan het zwembad, daarvoor was het trouwens ook veel te warm, maar we gingen fietsen, wandelen en 's morgens ook enkele keren gaan lopen.
Het deed erg deugd voor ons allebei en we hebben de batterijen kunnen opladen om er hier weer volop tegen te kunnen!

Op sportief vlak werd het de laatste weken iets stiller. Ik had drie weken examens en in de eerste twee weken kon ik nog vrij goed mijn trainingen afwerken, maar in de laatste week werd dat een beetje een ramp. =) Ook op reis heb ik niet zoveel gedaan, maar ik beschouw dit dan als een relatieve rustperiode, die iedere atleet wel eens nodig heeft op een jaar.
Nu train ik weer volop voor het pisteseizoen en ik merk dat ik amper iets van conditionele achterstand heb opgelopen, dus dat zit goed!

Zaterdag in Oordegem eerste wedstrijd na mijn 5000m in Ninove waar ik mijn besttijd liep. In Oordegem neem ik deel aan de 1500m. Ik verwacht er niet te veel van, deels rekening houdend met de soms gebrekkige voorbereiding van de afgelopen weken, deels omdat het slechts ter voorbereiding is van een volgende 5000m.

 

Misschien tot dan!

veel liefs,
Charlotte

06:33 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Gefeliciteerd met de mooie school resultaten en heerlijk zo'n vakantie.
Sucses met de wedstrijden en vlammen maar!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 01-07-09

Heel knap gedaan lieverd! Dag Lieverd,

Je hebt dat heel knap gedaan op school, nogmaals een heel dikke proficiat. Het was bij momenten heel zwaar, maar je hebt doorgebeten en dat typeert je karakter, ook in de sport heb je al meermaals bewezen dan je een doorzetter bent.

Ons weekje vakantie in Mallorca was super, spijtig dat het zo snel weer voorbij is!

Ik wil je alvast heel veel succes wensen met de volgende wedstrijden ... ik ben ervan overtuigd dat je opnieuw enkele schitterende prestaties zult neerzetten. De motivatie is er alvast he!

Ik wil je ook nog eens bedanken voor de enorme steun voor, tijdens en na mijn marathon in Torhout!Dat deed enorm veel deugd!

xxx zjdg

Gepost door: Stijn Fincioen | 02-07-09

De commentaren zijn gesloten.