27-04-09

PK 1500m Tielt

Hallo iedereen!

Dit weekend stonden er voor veel atleten de provinciale kampioenschappen voor de deur, ook voor mij!
Ik besloot om er deel te nemen aan de 1500m, voor West-Vlaanderen vond alles plaats in Tielt.

Over de wedstrijd kan ik erg kort zijn; ik startte erg slecht, moest me dus ergens in het midden inpassen, ik had twee ronden nodig om mijn plaats te zoeken en daarna werd ik ingesloten. Na drie ronden op slakkentempo werd er versneld, maar ik kon natuurlijk niet reageren omdat een meisje me hinderde zodat ik niet kon voorbij steken...
Een echte rampkoers dus!
Door het getrek en geduw kreeg ik nog eens een spikepunt in mn rechterknie, maar die hinderde niet echt tijdens de wedstrijd.
Ik kwam aan in een tijd van 5.10 of zoiets, maar dat is te verklaren door de tactische koers en door het feit dat ik niet het type ben om de laatste 400m nog eens alles open te kunnen zetten.

Ochja, er zijn nog kansen genoeg hé om een goede 1500m te lopen. We zijn gestart met het zomerseizoen en dat is al heel wat. Ik heb er zin in!

Foto's door Stijn, dankje liefje xx

Herschaalde kopie van DSC08825

Herschaalde kopie van DSC08828

Herschaalde kopie van DSC08829

Herschaalde kopie van DSC08833

Herschaalde kopie van DSC08835

Herschaalde kopie van DSC08836

Herschaalde kopie van DSC08840

Herschaalde kopie van DSC08845

Herschaalde kopie van DSC08849

13:39 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

06-04-09

----

Hallo iedereen!

We staan aan het begin van de paasvakantie, wat wil zeggen dat de piste-wedstrijden bijna in zicht komen!
Mijn wedstrijdprogramma is nog niet volledig vastgelegd, maar binnekort zit ik samen met de trainer om alles te bespreken.

Vorig weekend zijn we met onze trainingsgroep een weekendje naar Spa getrokken om daar te constateren dat het er super slecht weer ging zijn/was en te zien dat we er geen 100m plat gingen vinden. Het ging er erg op en neer en het beloofde dus een zwaar trainingsweekendje te worden.
We hebben er ons erg geamuseerd en veel hellingen op- en afgelopen, wat hopelijk zal resulteren in meer kracht in de beentjes!

De tweede week van de paasvakantie trekken we naar jaarlijkse traditie met HAC naar Herentals om daar de bossen onveilig te maken! Ik kijk er alvast weer erg naar uit!

Ondertussen zit ook Stijn goed te trainen, jammer genoeg iets verder van hier ; ) ! Hij zit samen met enkele trainingsmakkers in Flagstaff, Arizona!
Ik zal hem dus helaas 3 weken moeten missen, maar hij zal er ongetwijfeld hele mooie dingen meemaken en veel goede trainingen kunnen afwerken op hoogte!

veel liefs,

Charlotte

11:38 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |