31-08-08

Merksem - opgave

hallo!

gisteren ging ik naar Merksem om daar een 3000m te lopen.
Al van de start bleek het mijn dagje niet te zijn. Ik verloor erg veel vocht, en dat vanaf de eerste 400m al. Het vooropgestelde schema van 10'10 kwam er zelfs nooit aan te pas. Ik bleef maar vertragen en het draaide niet.
Drie ronden voor het einde kreeg ik een kramp in mijn kuit en dat was de spreekwoordelijke druppel. Ik stapte honderd meter later uit de wedstrijd.

Ik ben teleurgesteld (natuurlijk...) omdat ik Merksem zag als een kans om mijn goede tijd van vorige week in Ninove op de 3000m te bevestigen. Dat heb ik dus niet kunnen doen gisteren.

Dit weekend doe ik nog mee met de 4 x 800m ploeg juniores van HAC. Zaterdag is namelijk het Belgisch kampioenschap aflossingen in Izegem voor junioren. Naar die wedstrijd bouw ik wel niet af, integendeel; we planten dit in een training op zaterdag. Hopelijk kunnen we met z'n vieren een goede prestatie neerzetten zaterdag.

Nu zorgen dat mijn kuit goed recupereert van gisteren...

Charlotte .

16:51 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hallo!
Hopelijk is het al een beetje beter met je kuit!Volgende keer beter...
Dikke kus

Gepost door: Camilla | 31-08-08

Goed dat het al wat beter gaat met je kuit..
Op het BK zal je er wel weer staan, daar ben ik zeker van =)
& kleine vergelijking: in de winter was je laatste wedstrijd voor het bk bij jou ook een tegenvaller, maar 2 weken erna liep je je beste wedstrijd van het seizoen hé... Dus de moed niet verliezen ;)

xx

Gepost door: Leen | 31-08-08

hey Ik heb je niet zien lopen, maar leen vertelde me het wat je had voorgehad, best wel spijtig, maar krik je maar op wat leen hier als reactie schrijft.Binnen 2 weken is het mischien jouw toer ;)
trouwens..ik heb je niet gezien in Merksem, stijn we..

xxx

Gepost door: Thomas | 01-09-08

al beterschap hey charlotte, is uw kuit al iets beter. het was best wel warm, misschien te weinig gedronken voor de start, maar ja, bij piste is het startuur nooit vast, zodat je teveel kan opwarmen, ofwel te vlug stopt met loslopen, zodat de spieren weer vast komen te zitten. alvast beterschap, en veel succes in izegem.
groetjes, patje.

Gepost door: patricia | 01-09-08

Moed... ... ik kan je best begrijpen. Je wil er voor gaan maar er is iets die je tegen gaat. Je kan niet voluit.... Ik wens je veel moed .
Grtz Gwen.

Gepost door: Gwen | 05-09-08

De commentaren zijn gesloten.