17-05-08

KVV 1500m ~niet goed.

Hallo iedereen!

Vandaag stond de 1500m op het Vlaams kampioenschap op het programma. Ik hoopte er vooraf op een goede tijd en die zat er in, dacht ik.
Het beloofde een snelle wedstrijd te worden, want de tegenstand was niet min.

De start ging  aan een hels tempo, ik kon niet anders dan volgen, al een gaatje laten in het begin kwam niet in me op, dus ik zette me vanachter en ging mee met de groep. Alles ging goed tot op 500m van de meet. Daarna viel ik stil en strandde aan in een tijd van 4.47, als laatste van de hele groep.

Ik ben erg teleurgesteld, ik had gehoopt op een betere tijd en laatste eindigen is ook al niet erg prettig.

Foto's heb ik (voorlopig) niet, de gebruikelijke fotograaf, Stijn, werd ziek en kon niet meegaan om te supporteren. Veel beterschap lieverd!
Ik wil ook nog eens al m'n clubgenoten feliciteren die meededen, ze behaalden allemaal een podiumplaats! Proficiat Jessie, Katrijn, Benjamin, Jürgen en Timothy!

Ook hebben we een nieuwe site van V-systems, bezoek hem zeker eens op http://www.bloggen.be/jeugdteamvsystems ! Je kan er alle prestaties van de leden volgen!

veel liefs,
Charlotte

19:21 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

toch beter dan vorig jaar denk ik, want je stond met een tragere tijd ingeschreven. en dan nog, je moet maar durven meedoen, je stond vandaag echt wel tussen de toppers, met zelfs enkele kampioene's, alleen jammer dat we net te laat waren, anders hadden we je enkele plaatsen naar voor geroepen. bedankt om te blijven, zodat je nog kon supporteren voor me, hopelijk ben je de volgende keer erbij op de piste, kunnen we elkaar een beetje helpen.
x, patje

Gepost door: patricia | 17-05-08

Heey Charlotte!
Dankje voor je reactie op mijn blog!

Het is toch wel al leuk om te kunnen meedoen aan een KvV. En je tijd was toch niet zo slecht vind ik! Door die snelle start zul je je misschien opgebrand hebben. Er komen nog veel wedstrijden, en je zal zeker nog mooie tijden lopen!
Succes nog voor de volgende wedstrijden!

Sportieve groetjs,

Lynn

Gepost door: Lynn | 18-05-08

Hoi Charlotte,
slecht weer en misschien geen goede race (te snel).. Maar kop op en je komt er wel in de volgende wedstrijden! Probeer nu nog even door te trainen en dan volop concentreren op de examens (want die zijn ook zeer belangrijk!!).

Vele groetjes,
Katrijn

Gepost door: Katrijn | 19-05-08

Heej Charlotte!
Die snelle tijd komt er nog wel hoor, ben ik zeker van :)

Succes met de aankomende examens hé ;)

xx

Gepost door: Leen | 20-05-08

Laatste ??? Maar voor mij ben je wel een topper hoor !!! Waar zou ik dan eindigen ??? De ene dag is de andere niet ! Kop op Charlotte!!
Greetzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 20-05-08

De commentaren zijn gesloten.