19-03-08

en dit was mijn winterseizoen...

hallo!

We zijn ondertussen alweer een week en een half verder na het BK veldlopen. Daarmee is het winterseizoen geëindigd.
Een goed moment om even stil te staan en terug te kijken.

Het was een bewogen winter. Voor de jaarwisseling was het een ramp, na de jaarwisseling lukte het beter.

- Ik deed in die drie maanden voor Kerstmis alleen de oefencross in Torhout mee en de Crosscup Relays in Gent samen met Elien en Alana.

- Vanaf de crosscup in Brussel begon het weer een beetje te draaien, ik was bijna verlost van het ijzertekort.

- Daarna volgde Ertvelde, waar ik won. Ik liep er al  beter dan in Brussel. Ertvelde was redelijk zwaar en daar kon ik me aan optrekken.

- Toen waren het examens en moest ik het trainen terug een beetje op een laag pitje zetten, jammer genoeg! Ik kon echter meer trainen dan ik verwacht had, ik heb toen niet stilgelegen.

- Drie dagen na mijn laatste examen liep ik dan het PK mee, waar ik eerste werd. Het ging echter niet zo goed, waarschijnlijk omdat ik net uit die examens kwam. Poperinge was een parcours waar de wind overheersend was, het verschil maken was heel erg moeilijk.

- De week erna volgde Izegem, maar zonder slijk, waar Eva Dejonghe won en ik tweede werd. Ik hoopte op een beter gevoel dan op het PK en dat kreeg ik ook.

- Daarna trainden we redelijk hard door omdat ik er wou staan op de Belgische. In die zware trainingsperiode deed ik nog Lebbeke mee, waar ik echt niet over tevreden was. Ik liep er niet goed, wat waarschijnlijk te wijten was aan de vermoeidheid die aan het opkomen was, achteraf gezien.

- Hét hoogtepunt van mijn seizoen was meteen de laatste wedstrijd, het BK, waar ik vierde werd en mezelf (en waarschijnlijk ook vele anderen) verrast heb. De Schorre is mijn parcours, dat bevestigde ik nog maar eens.


Ik kijk dus terug op een winter met gemengde gevoelens. Alles is gelukkig achter de rug en ik begin met volle moed aan de zomer!
De trainingen worden nu weer afgestemd op de zomer. Mijn pisteseizoen zal hoogstwaarschijnlijk beginnen bij de provinciale kampioenschappen.

 Heel veel liefs,
Charlotte x

08:58 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

toch mooi hoor! Zo een kort seizoen ,maar er toch staan wanneer het moet. Bewijst dat we in de zomer nog wat gaan zien :) en vergeet nu ook eens uw afwas niet e. :p

kus

Gepost door: Thomas | 19-03-08

veel succes voor de zomer. Je bent goed bezig!
groetjes x

Gepost door: Sofie | 20-03-08

Knap Nog eens een dikke proficiat met je overwinning te Wijnendale je was zeer sterk.

Gepost door: Anita | 23-03-08

De commentaren zijn gesloten.