11-12-07

en ondertussen...

goeiemorgen iedereen!

Het is hier al een tijdje stil, ook al is er ondertussen veel gebeurd in atletiekland!
Zondag was er het EK waar de Belgen mooi hun best hebben gedaan. Ik was vooral geïnteresseerd in de prestaties van juniores meisjes: Lindsey, Katrijn, Jana en Charlotte. Een hele dikke proficiat aan alle vier, mooi! Het zal waarschijnlijk een hele ervaring geweest zijn!

Ikzelf train nog steeds voor m'n volgende wedstrijd: de Crosscup in Brussel. Het wordt m'n tweede cross dit seizoen, hopelijk gaat het weer een stukje beter dan in Oudenaarde en zet ik weer een stapje voorwaarts. Ritme opdoen is nu het belangrijkste, want straks -in januari- komen de examens eraan en dan zal het lopen even op een laag pitje komen te staan vrees ik. We zien wel!!
Ik ben heel erg verkouden, nu is het al wat beter of in het weekend, maar ik loop de hele dag te snotteren en te niezen, hopelijk is het snel voorbij. De verkoudheid stoort me gelukkig niet echt heel veel tijdens m'n trainingen, ik kan alles normaal afwerken.

Verder wil ik iedereen die nu in de examens zit een hart onder de riem steken, straks is het voor jullie vakantie! Veel succes nog!

 heel veel liefs,
Snotneus Charlotte x

09:55 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.