04-11-07

mijn ijzer gaat niet snel genoeg omhoog...

Ik ben nu bijna vier weken bezig met ijzerpillen te nemen, wat helaas nog steeds zonder echt resultaat blijkt te zijn. Op de relays was ik blij dat ik er was en dacht ik bij mezelf 'best dat dit maar 1500m is' , op training gaat het nog steeds niet goed. Kortom, ik zit ver onder mijn normale niveau.

Na een afspraak te maken bij de dokter, mocht ik zaterdagochtend gaan en vertelde ik hem dat het niet snel genoeg ging en dat ik er niet tevreden over was en zo. Zo heeft hij me nu een kuur van ijzerspuiten voorgeschreven. Zaterdagochtend kreeg ik m'n eerste al, nu nog vier en dat iedere keer met minimum een week tussen.
Pijn deed het niet (want zo kennen de mensen een ijzerstek), maar ik had wel last van een stijve bil die dag, maar dat is gelukkig over nu =). Hopelijk verbetert het sneller nu, kan ik weer op niveau lopen. Anders weet ik het echt niet meer.

 liefs, Charlotte
ps: heel veel succes aan diegenen die lopen vandaag (Waregem, Bonheiden, Semmerzake of nog ergens anders?) xx

14:54 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hey hey charlotte
zoals je wel weet heb ik ook dikwijls last van yzertekort.met vitaminen helpt dat ook nie bij mij.
heb ook altijd injecties.ik kan je gerust stellen dat mijn yzer rap de hoogte ingaat.dus de moed niet verliezen,je komt wel terug op niveau.je niet forceren.
groetjes patje

Gepost door: patricia delvael | 05-11-07

proficiat proficiat met je vejaardag charlotte!!!!

patje en stefaan

Gepost door: patricia delvael | 07-11-07

Veel beterschap Hlow, kzie je niet meer zoveel in Torhout dus laat ik iets achter op je blog! We wensen je veel beterschap met je gevoelig ijzertekort! Ik hoop dat de ijzerspuiten je verder goed weer op niveau zullen brengen!
Groetjes Koen x

Gepost door: Koen | 10-11-07

De commentaren zijn gesloten.