12-10-07

zondag was er oefencross.

Hallo iedereen,

door technische probleempjes kon ik zondagavond geen verslag meer opzetten van de oefencross in Torhout, en ik zat de hele week op kot in gent waar ik voorlopig nog geen internet heb. Daarom komt er nu nog iets op.

Zondag was er oefencross in Torhout. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten want het ging al een tijdje niet goed met me. Ik viel de maandag in die week opnieuw flauw, net hetzelfde als tijdens het Belgische. Nu was het echter na training, die trouwens helemaal niet lastig was, ik had al gedoucht en ging net eten toen het gebeurde. Zaterdag ging ik dan naar de dokter om nogmaals bloed te trekken. Ook urinestaal genomen en cardiogram, om toch maar zeker iets te vinden.
De dag erop deed ik dus mee aan de oefencross, die iets van 4.2 km lang was. Na een goeie start voelde ik me na een grote kilometer plots helemaal leeglopen. Een heel raar gevoel. Geen kracht meer kunnen zetten in je benen, niet kunnen aanklampen. De ene atleet na de andere kwam over me. Het was net of ik aan het joggen was. Ik heb dan nog de wedstrijd uitgelopen, zag het als een goeie training. Achteraf was de ontgoocheling natuurlijk groot en was het bijna zeker dat er iets niet juist was. Het gaat al sinds augustus niet goed. Ik kwam nog als derde junior aan, met voor mij Elien Deketelaere en Alana Vandeghinste, twee clubgenoten van me.
Ik wil hen dan ook nog eens proficiat wensen =).

Teleurgesteld en moe ging ik naar huis. Het gevoel dat ik nooit meer mijn niveau van vorig jaar zou halen.
Liefs, Charlotte

10:01 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.