12-10-07

bloeduitslag verklaart alles.

Ziezo, gisteren mocht ik om mijn bloeduitslagen naar de dokter. Ik kwam naar Torhout omdat ik de vrijdag toch geen les meer heb en ik dus hier kan blijven tot zondagavond.
Ik was vrij zenuwachtig toen ik naar de dokter moest. Ik wou echt dat er iets mis was, dat ze iets hadden gevonden dat niet juist was. Moesten ze niets vinden, waar moet je dan naar toe, wat scheelt er dan wel, enz...

Het was duidelijk wat er mis was, een vrij groot tekort aan ijzer en ijzerreserve. Dat had er al zitten aankomen. wat er mee samenhangt is ook aan de lage kant, hematocriet en hemoglobine. Ik moet nu Ferricure nemen, ijzerpillen. Ijzerspuiten had ik niet nodig, het is niet dramatisch genoeg Knipoog. Dit tekort veroorzaakte heel waarschijnlijk m'n vermoeidheid en gevoel van flauwte. Hopelijk gaat mijn ijzer snel weer de hoogte in en kikker ik weer wat op. Ook heb ik 'ooit' ( een, twee maanden geleden, het kan even goed een halfjaar geleden zijn) een virus gehad waar je niet van weet maar ook als gevolg vermoeidheid kan geven, dat is echter niet zeker, maar het kan meegespeeld hebben.

Ik ben blij dat het zoiets 'simpels' is, gewoon heel wat ijzer bijnemen en normaal zou het dan moeten opgelost zijn, natuurlijk liefst zo snel mogelijk. Mijn volgende wedstrijd zal samen met clubgenotes Elien en Alana zijn, we vormen een aflossingsteam voor de CC Relays in Gent eind oktober.

 Hierbij wil ik de mensen bedanken die me een hart onder de riem steken, vooral m'n trainingsmaatjes en clubgenotes(Magali, Elke, Helga, Annelies, Elien, Alana,..).

Tot gauw!
ps: de trainingen gaan redelijk goed, ik heb ze nog steeds allemaal kunnen doen, geeneen moeten overslaan omdat ik teveel werk voor school heb, ik heb er vertrouwen in!

10:12 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

oef! dubbel gevoel hé, blij zijn dat er iets mis is =). Werk eraan, neem je ijzer in, je staat er algauw wee, geloof erin!
grts

Gepost door: Koen | 12-10-07

rustig opbouwen hey charlotte, ikzelf zit ook met dat probleem hoor, al vele jaren moet ik opletten wat betreft mijn ijzer en aanverwanten. als het eens goed gaat en je denkt er dan niet meer aan, dan duikt dat probleem weer op. het is nu al zo ver van mij dat ik injecties krijg, deze periode zelfs wekelijks. maar moed houden, hopelijk vlieg je deze winter, uw periode komt eraan. tot ergens tevelde, groetjes patje.

Gepost door: patricia delvael | 13-10-07

Het allerbeste meid voor het komende winterseizoen.
Nu je de oorzaak weet van je "flauwte" zal je er wel snel terug bovenop zijn!
Veel succes en tot volgende week in Gent!

Grts,

Jörgen

Gepost door: Jörgen | 21-10-07

De commentaren zijn gesloten.