29-09-07

en maar trainen hé... =)

Het is stil op m'n blog. 'n beetje normaal, er gebeurt ook niet veel speciaals meer. We trainen en bereiden ons voor op het cross-seizoen. Mijn seizoen begint op 7 oktober al, dan is er de oefencross in Torhout, georganiseerd van HAC uiteraard. (iedereen is trouwens welkom die dag!)

Ondertussen ben ik gestart met school, 'k zit nu tijdens de week in Gent en tijdens het weekend in Torhout. Iedere week probeer ik de woensdag te trainen in Torhout, omdat er dan meestal een intervaltraining op het programma staat, en die doe ik liever in groep. Ik kan mee met Helga Sibick, die sinds dit seizoen de kleuren van HAC verdedigd. (allesinds nog eens merci dat ik meemag, Helga!)
De rest van m'n trainingen tijdens de week zal ik meestal met clubgenote Elien lopen. 'k kan me wel bezighouden! Hopelijk blijft het te combineren met school. Zo niet, gaat school voor. punt gedaan.

 kwil iedereen nog succes wensen met de voorbereidingen voor het komende seizoen!
Veel liefs, Charlotte

12:08 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hopelijk lukt het om het lopen en school te combineren, en kan je tonen wie je bent tijdens de crossen! ;) Alvast veel succes, je kan het! Vanaf dit jaar zullen we terug samen mogen lopen :)
Liefs,
Katrijn x

Gepost door: Katrijn | 29-09-07

De commentaren zijn gesloten.