13-09-07

4 wijsheidstanden lichter...

 Hallo iedereen,

Ondertussen ben ik aan het genieten van m'n weekje rust. Normaal gezien begin ik zondag opnieuw met trainen.
Mijn bloed is ook gecontroleerd en daar is niets mis mee, wat ik al had gedacht.

Gisteren haalden ze in het ziekenhuis mijn vier wijsheidstanden weg, in 1 keer, onder volledige verdoving. Daarna moest ik nog een hele dag in het ziekenhuis blijven, gelukkig had ik altijd wel iemand die bij me was (bedankt Elke, Stijn, Justine en mama!). Ik heb heel erg veel pijn en lijk nu wel op een menselijke hamster. Hopelijk gaat de pijn snel over en kan ik weer een beetje eten (wat ik nu niet kan, gisteren heb ik 'eten' gehad via een baxter).

Deze week volg ik ook in Gent een opfrissingscursus wiskunde, ter voorbereiding van m'n opleiding Handelswetenschappen. Maandag en dinsdag ging ik een hele dag, gisteren kon ik dan uiteraard niet gaan, en deze morgen ben ik ook nog thuis, misschien dat ik vanmiddag ga.

Bedankt ook voor de reacties die ik kreeg via e-mail en op m'n blog over mijn opgave op het BK, het deed echt deugd!
Voor de rest, geniet van jullie dag!

heel veel liefs,
Charlotte

10:08 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

haha! ocharme jij! net een hamstertje =)
ik kwam hierop via mijn moeder, die zei dat ze je in het ziekenhuis gezien had. Je hebt de groetjes van haar (diegene die kwam met de mondspoeling, zegt ze)
groetjes en veel succes met het lopen!

Gepost door: Jens Sap | 13-09-07

Niet erg Hoi charlotte,
Ik heb je prestaties ook een beetje gevolgd en het is inderdaad jammer dat het die ene dag op het BK fout ging. Niet getreurd echter, het talent is er zeker, de medailles en bekers volgen vanzelf weer wel. Je bent nog zo jong en hebt dus nog veel moois voor je liggen!! Ook al voel je dat met zo'n mond niet zo aan waarschijnlijk ;-)
Succes verder en misschien tot in hulshout!!

Gepost door: Jelle | 14-09-07

De commentaren zijn gesloten.