13-08-07

gisteren haaswerk in Vilvoorde

hallo iedereen!

Er werd gevraagd aan Evelien De Haes en aan mij om wat te hazen voor Katrijn die een goeie tijd op 3000m wou lopen in Vilvoorde. We zitten alledrie in het v-systems arb-team en deden dat met plezier.
De wedstrijd zelf is kort samen te vatten: ik moest te vroeg stoppen, evelien deed haar werk goed, maar helaas moest Katrijn dan ook vroegtijdig stoppen wegens duizeligheid.
De reden dat ik vroeger moest stoppen dan dat ik had beloofd was de enorme pijn in mijn kuiten. Ze zijn helemaal opgeblazen, geforceerd, stram. Dit is waarschijnlijk te wijten aan mijn 5000m van zondag, die zit nog steeds in mijn benen, samen met die hitte. Het is inderdaad niet te onderschatten, zo'n nummer in die warmte. Deze week op training voelde ik dat de kuiten erg stijf waren, maar ik dacht dat dat tegen zondag (gisteren dus) wel ging over zijn. Hopelijk gaat dit snel over en hoef ik er niet mee in te zitten.

enkele foto's van de wedstrijd, met dank aan Jörgen Lammens en Stijn Fincioen.

Herschaalde kopie van PICT0687

Herschaalde kopie van PICT0688
Herschaalde kopie van PICT0689
Herschaalde kopie van PICT0692
Herschaalde kopie van PICT0693
Herschaalde kopie van PICT0695
Herschaalde kopie van vilvoorde 12-08-'07 004

groetjes, Charlotte

13:58 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

geen paniek hey charlotte,

amaai gisteren haas in vilvoorde.niet te onderschatten weeral een rappe 3000m op piste.de hitte van verleden week zal zeker nog in de benen hebben gezeten.
voel ook wat stramheid in mijn kuiten.een bezoekske aan de kinesist zal me wel deugt doen.tot later he.
groetjes aan je keppe

groetjes patje x

Gepost door: patricia | 13-08-07

trek het je niet aan geen zorgen maken he meid, (ben trouwens blij dat ik je nog es ben tegenkomen in onze 'grote' stad.) Je kunt het, concentreer je nu maar op de rest van je wedstrijden.

kussies, San

Gepost door: Sanne | 13-08-07

De commentaren zijn gesloten.