16-07-07

FC Gent 1500m was goed zonder meer

 

hallo!

Gisteren liep ik 1500m op de Flanders Cup in Gent. De bedoeling was dat ik samen met Katrijn Van de Riviere, Eva Dejonghe en Veerle Dejaeghere ging lopen. Wij worden allemaal gesponsord door ARB die ook de Flanders Cup sponsorde. Veerle en Katrijn gingen hazen voor Eva en ik, en dat in een reeks waar we aan de kop gingen lopen. Door één of andere fout belandden we in een snellere reeks waar alles dus een beetje in het honderd liep tijdens de start.
Ik liep algauw aan de staart van de wedstrijd en kon Eva en Veerle niet volgen. Mijn motivatie was gewoon de twee meisjes voor mij (tussen Eva en ik)blijven volgen, want anders viel ik helemaal alleen. Na een te snelle start en toch nog een goeie finish, eindigde ik in een tijd van 4.45.81, een seconde boven mijn besttijd.

Aan de ene kant ben ik een beetje teleurgesteld omdat ik net niet mijn record heb gehaald, ik had nochtans goeie benen, maar aan de andere kant ben ik toch tevreden omwille van het feit dat ik nog niet veel wedstrijdritme heb, omdat 1500m niet de afstand is die écht belangrijk is voor mij en omdat het een beetje te warm was naar m'n gedacht . Deze wedstrijd deed ik vooral in functie van mijn 3000 en 5000.
Ik wil ook nog eens Katrijn en Veerle speciaal bedanken voor de moeite, en Eva een dikke proficiat wensen!

Geniet nog van jullie dagje!
Liefs, Charlotte x

Herschaalde kopie van dyn001_original_692_922_pjpeg_2517600_0cb39af94c3648a97e6c0b9866bfccbd

14:09 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Goed gelopen! Hoi Charlotte,
Goed gelopen gisteren. Er was inderdaad wat tumult aan de start. De organisatie was blijkbaar in de war voor jullie. Dit is dan ook echter niet ideaal als je met een haas mag meelopen. Ik denk dat er dus ook van jouw tijd zeker nog wat af kan hoor!
Nog veel succes met je komende wedstrijden!
Groetjes,
Melissa

Gepost door: melissa | 16-07-07

aha! eindelijk horen we nog eens van je!
goed zo lieve meid, je blijft het kunnen! ga ervoor in je verdere wedstrijden.
groetjes

Gepost door: Hanne | 17-07-07

De commentaren zijn gesloten.