04-07-07

1500m test op training liep goed af !

hallo!

gisterenavond op training deed ik zoals gepland een 1500m test, ter vervanging van Vilvoorde vorige vrijdag. Er was heel wat wind, mijn benen waren een beetje zwaar en we bleven hopen dat het droog ging blijven voor de rest van de avond (een halfuur voordien had het hier geregend, gehageld, gedonderd en gebliksemd dat het niet op kon...!)
Andy, mijn trainer, ging voor 4.50 lopen en ik moest zo lang mogelijk meegaan, we gingen dan wel zien waar we uitkwamen. Ik ging blij zijn moest ik net onder de 5 min. lopen op training.
Die drie ronden en 300m gingen snel voorbij en door de aanmoedigingen van Andy en m'n clubgenoten  kon ik op het laatste nog een klein tandje bijsteken en helemaal in de verzuring gaan. Ik kwam aan in een tijd van 4.49.10 (handgeklopt uiteraard )

Die test van gisteren geeft me weer wat meer zekerheid, nu weet ik ook waar ik ongeveer sta en daar kan ik nu naartoe werken. Mijn volgende wedstrijd is pas op de Flanders cup in Gent, eerdere wedstrijden passen niet voor mij.

geniet van jullie dag!
Liefs, Charlotte x

09:03 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hallo hey charlotte, ik had al enkele keren uwe blog bezocht en moet zeggen, die ziet er mooi uit. daarom heeft mijn man er ook eentje gemaakt, dus kan je vanaf nu mijn wedstrijdverslagen lezen op mijn persoonlijke blog, wel tof uitgevonden van die gasten. nog veel succes in uw beloftevolle carriere, en ook met stijn natuurlijk.
groetjes patricia

Gepost door: patricia delvael | 11-07-07

De commentaren zijn gesloten.