25-06-07

3e vrouw in Varsenare!

goeieavond!

gisteren deed ik mee aan dwars door Varsenare, een stratenloop van 10.5 km. Ik had geen verwachtingen en deed gewoon mee voor het plezier. Er werd mij wel aangeraden om niet te snel te starten, want de laatste weken trainde ik veel snelheid voor op de piste, en dus niet op tien km!
Na een bijna gemiste start merkte ik dat ik heel soepel kon lopen en volgde de raad op van in het begin niet te snel te gaan. Ik liep toen vierde dame. Achteraf gezien was ik veel te voorzichtig, want ik kon de laatste vier kilometer nog eens ferm versnellen. Op dat moment haalde ik de derde dame (Connie Vervaecke) in en liep de rest van mijn wedstrijd alleen. Ik kwam na Ria Thienpont en Veerle D'haeze als derde binnen in een tijd van 42.20 (op tien km passeerde ik aan klop 40min.).
Ik was tevreden over mijn wedstrijd, gewoon omdat ik vond dat ik soepel kon lopen en niet het gevoel had dat ik me moest forceren. Het was een goeie training en ik heb er van genoten! Mijn vriend Stijn Fincioen werd er eerste.

Nu vrijdag loop ik 1500m in Vilvoorde, hopelijk valt het weer wat mee en zit ik in een goeie reeks, want ik wil een goeie tijd lopen! (beter dan mijn eerste 1500m op PK: 4.57...)

liefs, Charlotte x

Dwars door Varsenare 2007-6

Klik voor groot formaat

20:57 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

wow! sjiek jong, op straat ook al zo goe!
Doe zo voort en geniet trouwens van je vakantie
(vanavond diplomaaaaaa!)

groeten, San x

Gepost door: Sanne | 26-06-07

De commentaren zijn gesloten.