28-05-07

ik heb me herpakt!

hallo iedereen!

gisteren liep ik in Lokeren een 5000m. Na m'n opgave van vorige week was ik van plan op gevoel te lopen. Dit resulteerde in een tijd van 18.21.
De eerste drie km werd getrokken door een haas (Valerie, bedankt!) die op een tempo van 18.45 aan het lopen was. Dit voelde iets te traag aan (88s, 89s per ronde) en daarom versnelde ik de laatste twee kilometer nog eens.
de laatste kilometer ging ik samen met Nina Lauwaert (VOLH) in, waar ik nog een tandje bij stak. Nina moest de laatste 200m passen waar ik nog eens alles van mezelf gaf. Dit laatste rondje gaf een tijd van 77s.
Moest ik in het begin wat sneller gestart zijn, ben ik ervan overtuigd dat ik nog zeker 5s van mijn tijd zou afgedaan hebben. Dit zal ik dan wel sparen voor mijn volgende 5000m, die normaal zal plaatsvinden begin augustus op het BK alle categorieƫn.
Door deze wedstrijd krijg ik terug wat zelfvertrouwen, en nu heb ik tenminste een tijd staan op de 5000m, die ik in de loop van deze zomer hopelijk nog wat kan aanscherpen!

Bedankt aan de vele supportersteun die ik kreeg gisteren,
bedankt aan de organisatie voor de mooie wedsrijd en aan iedereen die er gelopen heeft gisteren!

Mijn volgende wedstrijd volg waarschijnlijk (tis nog niet zkr) vrijdagavond al in Zwevezele, waar ik samen met clubgenotes Elien en Annelies Deketelaere een 7.5 km stratenloop zal doen.

Liefs, Charlotte x

12:43 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

zie je wel =) wel wel wel, ge hebt het weer gedaan he! zie je wel dat je het kon! 'k vind ik 18.21 voor 5km al ferm, maja, 'k heb dr ook niet zo'n gedacht van eh, wa goe is en wa nie ;-). In ieder geval, ik zou het niet kunnen!
groetjes x

Gepost door: Han | 29-05-07

Sterk Sterk gelopen voor een eerste 5000m!

Je liep heel vlot, er zit dus zeker nog een heel wat betere tijd in.... idd dus voor de volgende keer!

Greetz Kathy

Gepost door: Kathy | 29-05-07

goed we meistje!
k duim al voor de volgende 5000, hopelijk weer een stukje beter he, zodat je steeds progressie maakt!

grts Kim

Gepost door: Kim | 30-05-07

De commentaren zijn gesloten.