30-04-07

PK was een ontgoocheling...

hallo iedereen!

zaterdagnamiddag deed ik mee aan het provenciaal kampioenschap in Izegem, aan de 1500m. Ik had er een goed gevoel over, het ging goed op training de laatste dagen-weken, enz...
De wedstrijd zelf was eigenlijk een kleine ramp , het was snikheet, ik kon niet versnellen, mijn benen waren loodzwaar, ik was er met mijn hoofd niet bij, ik kon niet aanpikken wanneer er versneld werd enz. Dit zorgde ervoor dat ik eindigde met een tijd van 4.57, wat me heel erg ontgoochelde. Toen ik aankwam, had ik niet het gevoel dat ik zo traag gelopen had. Het is waarschijnlijk een samenloop van omstandigheden (eerste wedstrijd, niet echt veel gerust, het warme weer waar ik het altijd moeilijk mee heb, ...) Ik werd hiermee toch nog derde, na de twee zusjes Belete. Ook seniore Evy Pieters ging me nog vooraf.
Nu ja, we verliezen de moed niet, het schudt me zelfs een beetje wakker!Hopelijk blijft het bij die ene wedstrijd en was het gewoon m'n dagje niet.

Mijn volgende wedstrijd wordt vrijdag 11 mei, dan loop ik de corrida van Torhout (10km) met school (dus niet 's avonds, maar in de namiddag) . Die wedstrijd loop ik niet voluit, maar ik ga voor de eerste plaats. De dag erop moet ik namelijk interclub lopen in Brasschaat, een 3000m. Dat in opbouw voor 19 mei, Vlaams kampioenschap alle categorieĆ«n 5000m!

Geniet van de zon iedereen!
Liefs, Charlotte -enkele foto's van het PK komen er later deze dag op-

12:10 Gepost door Charlotte in Atletiek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

pk Proficiat met je 3de plaats!
Het was idd veel te warm om supper te presteren + je eerste wedstrijd..
knap gedaan ;) dat komt allemaal dik in orde!

Groetjes,

Evelien

Gepost door: Evelien | 01-05-07

elaba, kop op eh!
we kennen je, iedereen kent je, iedereen weet dat je meer waard bent dan dat!

toont jezelvn maar op de volgnde wedstrijden!
grts, koen bt

Gepost door: Koen | 01-05-07

De commentaren zijn gesloten.